Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Cześć, polecajcie w tym wątki firmy, które świadczą usługi z zakresu budowy/remontu. Może ktoś ma sprawdzoną firmę od okien, drzwi, podłóg? Remontował lub budował coś ostatnio? Zawsze warto podzielić się swoimi spostrzeżeniami z innymi.
Ja chciałbym polecić firmę wykonującą podłogi i schody. Mianowicie Stylowe Podłogi z Gali w Lublinie. Bardzo dobry wykonawca z dużym doświadczeniem. Mają wiele zdjęć swoich realizacji i można samemu spojrzeć, że robią piękne podłogi. Sam korzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Solidni fachowcy.
https://stylowepodlogi.pl
Ja przed zimą montowałem okna w nowo budowanym domu i korzystałem z usług firmy Luxdom z ul. Rusałka w Lublinie. Bardzo fajna firma, dobry kontakt, okna bardzo dobrego producenta, nowoczesne z najlepszymi parametrami przenikalności ciepła. Montaż w terminie i w 100% zgodny ze sztuką. Jestem z nich bardzo zadowolony i pewnie też wezmę tam drzwi i bramę garażową bo wiem, że mają w ofercie.
https://luxdomlublin.pl/
Stylowe Podłogi znam i bardzo polecam. Robią poza świetnymi drewnianymi podłogami również schody i tarasy. Firma o ugruntowanej pozycji na rynku. Warto z nimi się skontaktować jak ktoś potrzebuje takiej firmy.
Podłogi winylowe to rodzaj podłóg wykonanych z tworzywa sztucznego, zwanego winylem. Ten materiał jest bardzo wytrzymały i łatwy w utrzymaniu czystości, co czyni podłogi winylowe popularnym wyborem dla domów, biur, sklepów i innych miejsc o dużym ruchu.
Podłogi winylowe są dostępne w różnych wariantach, w tym w formie paneli lub płyt, które można kleić lub układać na specjalnych zatrzaskach. Często wyglądają jak drewno lub kamień, dzięki czemu są idealnym rozwiązaniem dla tych, którzy chcą uzyskać efekt naturalnego wykończenia podłogi, ale nie chcą korzystać z naturalnych materiałów.
Podłogi winylowe są łatwe w instalacji i mogą być stosunkowo niedrogie w porównaniu z innymi rodzajami podłóg, takimi jak drewno lub kamień. Jednak ich trwałość może różnić się w zależności od jakości produktu i sposobu instalacji.
Po takie podłogi możecie zgłosić się do firmy Stylowe Podłogi, mają doświadczenie w kładzeniu takich podłóg.
Panowie ze Stylowych Podłóg robili mi schody dywanowe, wyglądają rewelacyjnie, dzięki za polecenie tej firmy.
Po okna na ul. Rusałka do Lux Dom. Solidna firma, dobre ceny i montaż profesjonalny.
Strony: 1